Мајтап

Виц: Онадел на 77 години

Докторе, имам еден проблем, ми треба помош. Во последно време не ме бива баш за секс.

А колку години имаш?

Ами, врвам 68

Па, тоа е нормално на ваши години, што очекувате вие?

А бе, комшијата има 77, па се фали дека онадел по два пати на ден.

А тебе кој ти брани да се фалиш и ти?

Advertisements
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top