Мајтап

Виц: Оглас за работа

Добар ден, дојдов во врска со огласот за работа.

Повелете.

Што се бара за вработување кај вас?

Па, да сте паметен како 50-годишен човек, да имате искуство како 40-годишен, стаж како 30-годишен, да работите како 20-годишен и да барате плата како 10-годишен.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top