Мајтап

Виц: Од што старее мажот

Пред многу години имало еден султан, кој си имал голем харем и еден верен евнух. Султанот бил јак, млад маж и евнухот исто така.

Секој ден султанот му заповедал да му доведе некоја од жените и евнухот трчал натаму-наваму и постојано водел и одведувал жени.

Поминале години, султанот уште бил јак и задржан за неговите години, а евнухот се збрчкал, изнемоштел, побелел, станал прав старец.

НАРАВОУЧЕНИЕ: НЕ СЕКСОТ ТУКУ ТРЧАЊЕТО ПО ЖЕНИТЕ ГО ОСТАРУВА МАЖОТ!

Advertisements
To Top