Мајтап

Виц: Ненајавен тест

На час професорката вели:

Сите вадете по два листа од средина, ќе правиме ненајавен тест.

Стојанче: Професорке, може да користиме дигитрон?

Професорката: Може Стојанче. Сега пишете „Направи анализа на стиховите од песната…“

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top