Мајтап

Виц: Навика

Се враќа Трпе камен пијан дома, заборавил клуч, па ѕвони. Му отвора сопругата и од врата почнува:

Говедо едно! Како можеш да ми се погледнеш в лице, пијаничиште?

А бе, тешко е срце, ама се навикнав.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top