Advertisements
Мајтап

Виц: На светов да има само жени

Перо и Трпе отишле на риболов, и фатиле златна рипка:
- Пуштете ме ве молам, ќе ви исполнам на двајцата по една желба.
- Перо: Е па, добро тогаш, ај на светов само жени да има.
- Трпе: Алал да ти Перо! Ај сега Перо нека стане педер.
Advertisements

Најпопуларно

To Top