Мајтап

Виц: Мујо со нов Мерцедес


Мујо купил нов Мерцедес, па отишол кај Хасо да се пофали. Гледа Хасо однадвор како сјае новиот Мерцедес, па Мујо го отвора прозорецот и Хасо го прашува:

Колку коњи е?

Сега има 200 коњи.

Како тоа мислиш СЕГА? Што менува?

Па, кога ќе влезеш ти внатре, ќе бидат 201.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top