Мајтап

Виц: Мојата вера не ми дозволува ракија

Седи поголемо машко друштво. Еден слабичок маж од групата кој му се обраќа на
оној кој става ракија:
– Не ми ставај, нема да пијам, мојата вера не ми дозволува!
– Ти која вера си штом не пиеш ракија? – го прашува овој што тура.
Се јавува друг од тајфата:
– Не бе, другар! Жена му се вика Вера и тежи 105 килограми…

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top