Мајтап

Виц: Министерот во лудница


Оди Министерот за здравство во психијатриска установа и прашува еден пациент:

Дали сте задоволен од престојот тука?

Да, да! Многу се добри. Сигурно и вас ќе ве излекуваат.

Не треба мене да ме лечат, јас сум Министер за здравство.

Нема потреба да се срамите, и јас кога дојдов бев премиер.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top