Мајтап

Виц: Мечката и планинарите

Двајца планинари шетаат по шумата, кога ги догледува мечка на оддалеченост од 50 метри. Мечката тргнува по нив.

Еден од планинарите брзо од ранецот извадил патики и почнал да ги облекува, додека другиот му вели: Што правиш? Патиките нема да ти помогнат да си побрз од мечката?

Важно е да сум побрз од тебе, одговорил тој.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top