Advertisements
Мајтап

Виц: Магаре едно

Жената му урла на мажот:

Цел ден само лежиш! Ништо не работиш! Барем садовите да ги измиеше!

Мажот:

Не можам, ми пречат копитата.

Advertisements
To Top