Мајтап

Виц: Љубовна мака


Брат дали знаеш која е најтешката љубовна мака?

Знам. Да ја најдеш жената од своите соништа.

Не. Не е тешко да ја најдеш жената од своите соништа. Тешко е да ја сокриеш од жена ти.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top