Мајтап

Виц: Логика на унапредувањето на работа

Во денешно време, кога требаат „врски“ за сè, една е логиката за унапредување:

Кој работи – греши.

Кој не работи – не греши.

Кој не греши – него ќе го унпаредат.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top