Мајтап

Виц: Комшијата на врата

Еден маж пиел ладно пиво и го заболело грлото, му се фатил гласот одвај зборувал со шепотење. Отишол до соседот, кој бил доктор.

Заѕвонил и на вратата се појавила жената на докторот. Болниот, бидејќи го болело грлото, прашал шепотејќи:

Докторот тука ли е?

Жената, исто така шепотејќи:

Не е тука, влегувај!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top