Advertisements
Мајтап

Виц: Компромитирачка сцена

Се враќа мажот еден ден порано од службено патување, влегува дома и што да види!
Жена му – гола, со лисици, со топче во устата и врзана со ремени за столот. Покрај неа стои еден набилдан тип со маска и камшик во раката.
Гледа мажот, гледа, размислува па и вели на сопругата:
– Како што гледам… нема некоја смисла да те тепам, ќе ти направам услуга!

Advertisements
To Top