Мајтап

Виц: Колку се три плус два?

Учителката го прашува Перица мали:

Перица, колку се 2+3?

Пет, наставничке.

Точно. А 3+2?

Шест.

Како шест бре, кога се работи за истите бројки, само со различни места?

Така, наставничке. Исто ли е кога вашиот дечко ќе ви рече „ќе поминам да те земам“ и „ќе земам да те поминам“? Исти зборови, на различни места.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top