Мајтап

Виц: Книшката од синот

Си оди синот дома на полугодие со книшката, ја зема таткото и чита на глас:

Физика двојка, слушаш жено, физика двојка син ти. Математика двојка. Слушаш, и математика двојка. Македонски двојка. Хемија двојка. Слушаш жено, редум двојки. На крајот, музичко петка. Слушаш жено, ги налупал редум двоји и на крајот до пеење и до музика му е дојдено на детево наше.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top