Мајтап

Виц: Кинез во бордел


Кинез влегол во бордел на Црвената улица во Амстердам и рекол:
Сакам 1 час, но сакам да свршам 40 пати и да влегувам и да излегувам од собата после секое свршување.
На мадам и се сторило малку чудно, но се согласила за 150 евра. И така си почнал Кинезот, заврши работа, излези од собата, потоа пак, и така 39 пати. Но, 40 пат не се вратил. Излегла оваа на улицата и прашала еден минувач:
Еден Кинез да не сте виделе?
Еден не, но пред малку еден автобус со Кинези тргна одовде!

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top