Мајтап

Виц: Ќе станам татко


Трпе, брат, што си задуман бе?

Остај брат. Ми кажаа дека ќе станам татко.

Па, тоа е убаво.

Да, ама како да и објаснам на жена ми?

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top