Advertisements
Мајтап

Виц: Ја има ли Мајн Кампф?

Баба и внук одат во книжарница:

Бабата: – Ја имате ли книгата Мајн Кампф?

Продавачката: – Молам?

Бабата: – За детето е!

Внукот: – Не бе Мајн Кампф, бабо, Мајнкрафт!

Advertisements
To Top