Мајтап

Виц: Измерете ми го до јајцата


Цветко се враќа дома од Авганистан како државен херој. Претседателот на државата го прашува:
Што можеме да направиме за еден државен херој како тебе?
Измерете ми го половиот орган од врвот па се до јајцата и за секој сантиметар дајте ми по еден долар.
На тоа претседателот:
Дали е тоа се што можеме да направиме за тебе? Па добро.
Тие почнуваат да мерат и кога стигаат до местото каде што треба да се јајцата, го прашуваат Цветко:
Цветко, но каде се вашите јајца?
Во Авганистан.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top