Мајтап

Виц: Итра домаќинка


Кога ми доаѓате на гости тропајте со нозете, ѕвонче немам!

Зошто со нозете?

Па, како ќе тропате поинаку, кога со празни раце не се оди на гости.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top