Мајтап

Виц: Искусна и неискусна жена


Маче, читам во еден прирачник тука: „Искусната жена е како рибар – ги лови мажите со мамка: шминка, деколте и минич.“

Ништо ново. А неискусната?

Чакај да видам. А, еве: „Со бременоста“.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top