Мајтап

Виц: Информатика од прво


Американците доаѓаат во македонско училиште и прашуваат: Од кое одделение ги учите децата да работат со компјутери?

Учителката одговара: Уште од прво. Владата ни даде компјутер за секое дете!

Американците носат група американски првачиња во македонското училиште за да видат како се учи информатика уште од мали нозе.

Во секој ред има по 4 компјутери. Учителката вели: Зоки, земи еден компјутер и премести го до прозорецот.

Зоки го преместува компјутерот. Учителката прашува: Деца, колку компјутери останаа?

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top