Мајтап

Виц: Граѓанин во УЈП


Оди еден човек во УЈП и прашува:
Кога може да земам одмор?
Но Вие не работите кај нас!
Како мислите не работам, кога цела година рмбам гологлавечки за вас?

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top