Мајтап

ВИЦ: Го сети

Душо моја!
-Молам?
Среќо моја!
-Кажи срце?
Вселено моја!
-Кажи душо?
Ангелу мој!
-Море пијаничиште, пак ми го заборави името ?!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top