Мајтап

Виц: Фризура за жената со три влакна

Некоја жена имала само три влакна на главата. И отишла на фризер и рекла да и сплетат плетенка. И фризерката почнала да плете да плете и одеднаш се скинало едното влакно. И рекла:

Госпожа, едно влакно се скина. Шо да прааме сааа?

Еми проби некак да сплеташ пак плетенка со две влакна.

И фризерката почнала да плете да плете и пак се скинало уште едно влакно:

Абе госпожа уше едно влакно се скина. Шо да праам?

Ај заеби, ча а носам пуштена.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top