Advertisements
Мајтап

Виц: Еротски сон

Прават Трпе и Трпана муабет посабајлечки:
Трпе, замисли, дури и по триесет години брак со тебе, минатата ноќ те сонував во еротски сон!
Опаааа, Трпано! И? Како се покажав?
Дојде и ја расипа забавата!

Advertisements

Најпопуларно

To Top