Мајтап

Виц: Еманципирани жени


Се договориле американка,германка и македонка да се еманципираат,демек од сега дома мажите има да прават се шо ќе му речат овие. Се нашле по некое време и кажува американката:
-Му велам од денес ти ќе чистиш,ќе переш,ќе готвиш а јас по шопинг,со пријателки …и гледам од другиот ден си легна на брашното.
Германката:
-И јас му велам од денес ти ќе чистиш,ќе переш,ќе готвиш а јас по шопинг,со пријателки ..и гледам првиот ден ништо ама од вториот веќе си легна на брашното.
Македонката:
– И јас му реков од денес ти ќе чистиш,ќе переш,ќе готвиш а јас по шопинг,со пријателки …и гледам првиот ден ништо не гледам,вториот ден пак ништо ,дури третиот ден почна да ми се прогледува од едното око

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top