Мајтап

Виц: Дупнати кондоми

Мажот изнервиран ѝ вели на сопругата:

Жено, оние два дупнати кондоми по цел ден киснат на лаптопите!

А жената му вели:

А бе не ги викај така децата, си имаат имиња тие.

Advertisements
To Top