Мајтап

Виц: Друг ја онадел мечката

Откако се жени за убава 20-годишна девојка, 80-годишен старец оди на редовна контрола кај кардиолог и му се фали дека тој и сопругата очекуваат бебе. Докторот внимателно го слуша, а откако го дослушал му вели:
– Сега ќе ти кажам една случка, чичко… Еден човек оди на лов, ама место пушка, по грешка носи чадор. Наеднаш, од шумата излегува страшна, голема мечка. Човекот нишани со чадорот, се слуша пукање и мечката паѓа мртва.
– Невозможно докторе! Сигурно некој друг ја мавнал мечката.
– Токму така, чичко! Некој друг ја мавнал!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top