Мајтап

Виц: Доктор кај комшивката

Комшике, гледам доктор свак д’н доваѓа куде тебе, да не се разболеја некој?

Комшике, а тј војник к’д доваѓаше куде тебе, војна да не имаше?

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top