Мајтап

Виц: Букет за една недела во бракот

Оди Перо во цвеќара:

Ве молам дајте ми еден многу убав букет за жена ми. Максимално убав, најубавиот кој можете да го направите, ќе платам колку треба.

Цвеќарката:

Претпоставувам за 1 година од бракот ви е букетот?

Не, за 1 недела ми е.

Ајде! И таков убав подарок за 1 недела?

Да, една недела. Толку помина откако не сум се вратил дома.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top