Мајтап

Виц: Брзо ќе свршам


Седи жена на заболекарски стол со отворена уста, а телефонот упорно и ѕвони.

Докторот и поправа заб, а жената не може никако да се јави. Телефонот ѕвони ли ѕвони.

Докторот се изнервирал и и го грабнал телефонот од рацете:

Ало, не досадувај! Бргу ќе свршам, ќе плукне и ќе ти се јави.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top