Мајтап

Виц: Баби со „јака“ меморија

Две баби седат на клупа, па едната вели: Сакам сладолед од ванила. Ќе одам да купам. Сакаш ти?

Сакам од чоколадо, запиши да не заборавиш.

Како ќе заборавам, ене кај е на две минути сладоледот.

Оди и се враќа по десет минути со два сендвичи.

Другата вели: Камо ти кечап и мајонез? Нели ти реков да запишеш!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top