Мајтап

Виц: Бабата и зетот

Се јавува зетот кај бабата:

Ало, бабо, што правиш?

Бабата: Да ти кажам право, зете, ништо.

Зетот: Е да, ѓаолот ни ора ни копа.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top