Мајтап

Виц: Баба вози брзо

Полицаец застанува бабичка од 80 години и ја кара:

– Па добро госпоѓо, зошто возите толку брзо?

Бабата: Ма дај пушти ме, дур уште памтам кај сум тргнала.

Најпопуларно

To Top