Мајтап

Виц: Апчиња за спиење


Оди дедото на лекар и му вели на лекарот:

Докторе, може ли да ми препишеш рецепт за апчиња за спиење за бабата?

Лекарот: А бе, дедо, вчера ви препишав рецепт за апчиња за спиење и тоа баш за бабата.

Не деуваат тие бе, докторе, пак се разбуди старата.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top