Мајтап

Виц: Ај да спиеме заедно

Тип во ноќен клуб приоѓа кон некоја девојка и директно вели:

-Ај да спиеме заедно.

Таа вознемирено му возвраќа:

-Јас не сум курва.

-Одлично, ми олесна. Бидејќи моментално нешто и не сум при пари.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top