Галерии

Вистинската љубов не се наоѓа, туку се гради меѓусебно

Одлични илустрации кои на најдобар можен начин симболично го покажуваат и докажуваат ова тврдење со реални ситуации од секојдневниот живот.

Loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top