Вебкафе

Видете го бункерот од параноичен маж кој се припремал за нуклеарна војна!


Политичките несогласувања за жал не се никаква реткост. Некогашната ладна војна помеѓу САД и Советскиот сојуз предизвика паника помеѓу луѓето кои се плашеа од нуклеарна војна, а истото денес се случува помеѓу САД и Северна Кореја.

Брус Бич од Чикаго се пресели во кандаскиот Хорнингс Милс за да си го создаде своето атомско скривалиште, и тоа скривалиште какво што нема на друго место во светот. Тој набавил 42 стари школски автобуси и ги наредил еден до друг, а тоа всушност може да прими и до 500 луѓе.

Внатрешните простории се опремени со опрема која би служела како школа  за деца, индустриски кујни, простории за дружење итн.

Погледнете како изгледа внатрешноста на неговата таканаречена Арка број 2.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top