Вебкафе

Видео: Мислам дека го видов маЦолот, да го видов…


Во ова виде не се знае кој е посладок, дали папагалот или мачорот, но едно е сигурно – и двете животни се многу збунети.

Видете како љубопитниот папагал гледа во затворената кутија, а потоа од љубопитност ја отвара и внатре наоѓа маче.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top