Вебкафе

Видео: Луд камионџија од Босна и пркоси на природата

Видеото кое е снимено во БиХ веднаш стана вирлано на интернет, поради „лудоста“ на шоферот кој вози кампион.

Имено, овој камионција им пркоси на временските услови, па на снегот вози какон да е на рели.

Храброст или лудост? Проценете сами!

loading...
To Top