Вебкафе

Видео кое ќе ве наежи: Дронска снимка на Аушвиц од воздух

Иако од нацистичките хорори во концентрационите логори измина над половина век, ужасите кои ги чуваат тие како спомен сè уште се присутни, како во сеќавањата, така и виртуелно.

Тоа може и да се почуствува гледајќи ја снимката од дрон која што можете да ја погледнете подолу.

Најпопуларно

To Top