Видео

ВИДЕО: Како да отворите шише пиво, само со лист хартија!

Научете генијален трик, со кој ќе се снајдете кога немате отворач, а и со кој ќе ги импресионирате вашите пријатели. Еве како го прават тоа мајсторите:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top