Мајтап

Виц: Оглас за интелигентна жена

Oглас во весник: Барам жена! За мене најважно е жената да биде интелигентна, затоа кандидатките пред да се јават треба да решат мал правописен тест.
Во секој од двата реда подолу има по една непотребна буква, откријте ја:
Морална љубов!
Банална љубов!

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top