Advertisements
Мајтап

Виц: Не пијам, мојата вера не ми дозволува

Го нуди една згодна женска дечкото кој сам седи на шанкот со пијачка, а тој вели:

А фала, не пијам алкохол, мојата вера не ми дозволува.

Хм. А на која религија припаѓаш?

На никоја, атеист сум.

Па како, не припаѓаш на ниту една религија, а твојата вера не ти дозволува да пиеш алкохол?

Ха. Вера е мојата сопруга, таа вежба кик бокс и крева тегови.

Advertisements
To Top