Мајтап

Виц: Македонија пат


Мотивациски говор пред работа:

Кои сме ние?

Македонија пат!

Што сакаме?

Да се бориме со снегот како лавови!

Кога ќе се бориме?

Кога ќе се стопи сам!

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top