Мајтап

Виц: Ќе ручаме или ќе се плеснеме?


Си доаѓа жената дома и мажот насрчен ја прашува:

Срце, сакаш првин да ручаме или првин да се плеснеме?

Како сакаш ти миличок, па после да ручаме.

Коментари

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top