Вебкафе

Ви маглат прозорците од авотомобилот? Погледнете го видеото и решете се од ова засекогаш!

замаглени прозорци

Моментално се наоѓаме во период кога скоро сите се соочуваме со замаглени прозорци во автомобилот. Ладното време надвор, во комбинација со топлиот воздух во автомобилот, придонесуваат за замаглување на прозорците, а тоа вам како возач веруваме страшно ве иритира.

Во прилог видео кое ќе ви помогне околу овој проблем:

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top